Om mig


Jag heter Anna Bergström och är certifierad nagelterapeut och intuitiv vägledare.

Jag bor i Bräcke tillsammans med min sambo, min golden Laban och vår katt Tuss.

Jag erbjuder dig olika behandlingar, tjänster, kurser och meditationer för att du ska känna dig vacker på både insidan och utsidan.

Jag är även utbildad behandlingspedagog via Birka folkhögskola. Där har jag fått med mig mycket kunskap kring bland annat psykisk ohälsa, migration, kriminalitet, missbruk, dysfunktionella familjer, samtalsmetoder, psykologi och sociologi.

Jag har sedan barnsben haft kontakt med andra sidan. Min alldeles egna guide är min farmor, som gick över till andra sidan när jag var 9 år. Hon har hjälpt mig utveckla min förmåga att förstå andra sidan, och kommunicera på ett djupare plan. Mitt intresse för andra sidan, spirituell utveckling och vägen till hjärtats djupaste önskan har blivit starkare med åren.

Min stora personliga, andliga och spirituella utveckling började när jag var 14 år och träffade Helene Jonsson - Energikanalen. Hon fick mig att förstå att de konstiga saker som hände i min omgivning bland annat berodde på att mina anhöriga på andra sidan ville visa att de fanns vid min sida.

Sedan den dagen har jag ständigt strävat efter att utveckla mig själv, mina kunskaper och gå mitt hjärtats väg.

Jag har sedan 2014 skulpterat och utvecklat min kunskap kring naglar. Allt började som en hobby, jag gjorde mina egna naglar och tittade ständigt på olika klipp på youtube, pysslade på fritiden och kollade på bilder för att lära mig mer.

Hösten 2019 bestämde jag mig tillslut för att jag ville jobba med naglar och starta företag. Jag ville ha en gedigen utbildning i ryggen och hoppade på en utbildning till nagelterapeut.

Jag certifierad nagelterapeut via NSI och har min salong på Lugnet på Gröngatan - Friskhuset för hela dig i Östersund. Jag har även ett rum hemma i Bräcke där jag kan ta emot kunder.

Jag har utvecklat ett eget arbetssätt under årens gång. Jag använder bland annat tarotkort, pendel, intuition, mitt andliga team, samtalsmetoder mm. Ett skräddarsytt möte anpassat efter dig

Jag vill få din vackra själs röst att lysa och vägleda dig som en klar stjärna.

Jag och Helene Jonsson på Energikanalen har jobbat ihop i flera år. Vi tillsammans anordnar kurser, meditationer och andra evenemang för din utveckling.

Helene & jag har bland annat meditationskvällar, kurser inom själslig, personlig, andlig utveckling. Några exempel är kanaliseringskurser, utvecklinga av vår intuition, förstå och hantera energier, meditationskurser med mera.

Är du intresserad av våra evenemang eller bara vill veta mer kan du kolla in vår hemsida

www.livsenergin.se