Naglar

Här kan du se alla mina behandlingar jag erbjuder

Förlängning av dina naglar med mall eller tipp. Skulpteras och filas efter din önskade form. Jag tipsar dig om form och längd utifrån din vardag.

Förlängning av dina naturliga naglar med klassisk fransk manikyr.

Underhåll för din förlängning. materialet filas ner och jag bygger om din nagel efter din utväxt så nageln blir balanserad. Underhåll bör göras var 3-4 vecka.

En tunnare förstärkning av dina naturliga naglar. Dina naglar kommer inte förlängas. Ger extra styrka för dina naglar.

En tunnare förstärkning av dina naturliga naglar. Dina naglar kommer inte förlängas. Ger extra styrka för dina naglar. En väldigt diskret förstärkning. Perfekt för dig som har lätt för släpp.

Vårdande manikyr med massage och lackning. Jag går igenom dina händer och vårdar dina nagelband med bland annat varmvattensbad. Därefter får du en hand och underarms massage med mjukgörande kräm Behandlingen avslutas med lackning av gelélack och nagelolja Gelélack härdas i LED lampa och ger en tunn förstärkning av din naturliga nagel.

Vårdande manikyr med massage och lackning. Jag går igenom dina händer och vårdar dina nagelband med bland annat varmvattensbad. Därefter får du en hand och underarms massage med mjukgörande kräm och nagelolja Behandlingen avslutas med lackning av vanligt nagellack